Már Mark Hamill is azon nevet, milyen csinos csaj lenne Luke-ból!

2020. július 02. 23:00 - -Szűcs Gyula-

A FaceApp gender swap őrülete utolérte a Star Wars-filmek Twitter-függő sztárját is!

hamill_twitter_16_9.jpg

Mark Hamill, a régi és az új Csillagok háborúja-filmek sztárja ugyan már 68 éves, mégis ugyanolyan nagy kópé, mint vásott kiskölyök korában – és erről bárki meggyőződhet, ha elkezdi olvasni a hivatalos Twitter-oldalát, a Hamillhimselfet, ahol az elmúlt években ilyen posztokban száguldott a dilivonat:

Szóval ilyen mókás öregúr ez a Mark Hamill, aki egyébként egy időben annyira túlzásba vitte saját filmje, Az utolsó Jedik szidalmazását a közösségi médiában, hogy a Disney-től rászóltak, és bocsánatot kellett kérnie (persze könnyen lehet, hogy a pocskondiázás és a bűnbánás is csak a reklám része volt). Június közepén aztán, amikor a fél világ rákattant a FaceApp gender swapra, és azon pörgött, milyen csinos csaj lenne a fiatal Luke (valamint a fiatal Kirk kapitány), ő is megosztotta a neten keringő képeket – kapott is érte vagy 63 ezer like-ot és 3000 kommentet.

 

 

És ti mit szóltok Lucretia Skywalkerhez?

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ STAR WARSOS, VIDEÓJÁTÉKOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Te is a Sat 1-en és másolt VHS-en nézted a Star Warst a '90-es évek elején? Faltad a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Mindened a retró? Akkor az Allansia bérgyilkosai pont neked készült! Rendeld házhoz még ma a magyar kiadást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4615907166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló