A PlayStationnél már most karácsony van: 3 ingyenjátékot adnak!

2020. november 01. 12:31 - -Szűcs Gyula-

No persze csak azoknak, akiknek novemberben is érvényes PS Plus-előfizetésük van!

shadow_of_mordor.jpg

Nemrég jelentette be a Sony, hogy novemberben a PlaySation Plus-előfizetők nem kettő, hanem három ingyenesen behúzható játékot kapnak. Egészen pontosan ezeket:

  • A 2017-ben kiadott Middle-Earth: Shadow of War című, izgalmas Gyűrűk Ura-akciójátékot, amiben kardélre hányhatjuk Középfölde összes elvetemült szörnyetegét!
  • Másodikként a szintén 2017-es, Hollow Knight című indie fejlesztésű, dark fantasy környezetbe rakott platformer csoda Voidheart Edition elnevezésű verzióját húzhatjuk be.
  • Végezetül pedig a PlayStation 5-tulajdonosok megkapják novemberben a kissé debil, de annál szórakoztatóbb, rajzfilmes grafikájú, vadonatúj kalandjátékot, a Bugsnax-et (ami egyébként idén novemberben, az újgenerációs konzol premierjéhez időzítve jelenik meg).

Azt már most megfogadom (pedig hol van még a szilveszteri fogadalmak ideje...), hogy jövőre sokkal több konzolos és videojátékos kontent lesz itt a Nerdblogon, mint mostanság. Addig is olvasgassátok a témába vágó korábbi cikkeimet:

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ HORRORFILMES, VIDEÓJÁTÉKOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a fantasyt? Jöhet minden, amiben mágia és boszorkányság van? Faltad a '90-es években a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor Ian Livingstone új kötete, az Allansia bérgyilkosai is neked szól! Rendeld házhoz még ma!

konyv_allansiabergyilok_unikam_2020_lrg.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5516268436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló