Újabb őrült film Nicolas Cage-től: bosszút áll az ellopott malacáért!

2021. június 19. 11:54 - -Szűcs Gyula-

Ütős előzetes jött ki a Pig című, izgalmas thrillerhez

pig_nicolas_cage.JPG

Egy ideje pletykálták már a filmes portálokon, hogy Nicolas Cage le fogja forgatni a John Wick-filmek malacos változatát, ahol nem a főhős kutyáját rabolják el a gonoszok, hanem egy sertést, és emiatt támad haddelhadd – aztán egyszer csak derült égből villámcsapásként megjelenik a Pig előzetese, amiben tényleg egy disznó eltűnése miatt pipul be a jobb napokat látott erdei remetét alakító Cage:

A történet tényleg annyi, amit fentebb vázoltunk: a kócos és morcos Rob (Nicolas Cage) évek óta Oregon állam háborítatlan vadonjában éldegél egy rozoga kunyhóban, hűséges háziállatával, a szívének oly kedves szarvasgomba-kereső malaccal. Csakhogy a kedves kis kucut egy nap elrabolja valami gazfickó, Rob pedig kénytelen-kelletlen erőt vesz magán, és visszautazik Portlandbe, hogy a régi, éttermi ismerőseinél körbekérdezősködjön, kinek van vajon égetően szüksége szarvasgomba-kereső malacra. A múlt sebeit azonban sosem szerencsés feltépni – valószínűleg Rob élete sem véletlenül alakult úgy, hogy az erdei remeteséget választotta a sikeres séfkarrier helyett... A Pig július 16-án debütál a mozikban – bízzunk benne, hogy Magyarországra is eljut majd valamilyen úton-módon!

nicolas_cage_pig.jpg

(a Geektyrant nyomán)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ FILMES, TÉVÉSOROZATOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

A '90-es évek óta imádod a Nicolas Cage filmjeit? Faltad anno a lapozgatós könyveket? Mindened a retró? Akkor az Allansia bérgyilkosai, A veszedelem kikötője és Az országút harcosa is neked szól! Vedd meg mindhármat még ma, amíg a készlet tart!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1516598420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
Helló