Ezen besz*rsz! John Travoltából bugilábú Télapó lett

2020. december 03. 23:30 - -Szűcs Gyula-

A sztár és Samuel L. Jackson karácsonyi reklámja a Ponyvaregény előtt tiszteleg

travolta_santa.jpeg

Igazából benne van minden a poszt címében meg az ajánlóban: John Travolta forgatott egy karácsnyi hangulatú reklámszpotot a Capital One banknak, amelyben nemcsak tiszteletét teszi a sztár Ponyvaregény-béli bérgyilkos kollégája, Samuel L. Jackson, hanem a bugilábú Travolta még táncra is perdül a végén. Tessenek a lenti videót megnézni, garantált lesz a kacagás! 

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEÓJÁTÉKOS, KÉPREGÉNYES ÉS REKLÁMFILMES KONTENT NÉLKÜL!

Bírod a Ponyvaregényt és mindent, ami '90-es évek? Faltad anno a Kaland, Játék, Kockázat sorozatot? Akkor Ian Livingstone két új lapozgatós könyve, az Allansia bérgyilkosai és A veszedelem kikötője pont neked szól! Rendeld meg mindkettőt a Szellemlovasból még ma!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1816317074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló