Hurrá, áprilisra lesz kész a legújabb Kaland-Játék-Kockázat!

2018. február 24. 22:25 - -Szűcs Gyula-

A Port of Peril után itt a Gates of Death, amiben a Sötétség Királynőjét kell legyőzni!

Pompás híreket osztott meg Ian Livingstone a napokban a hivatalos Twitter-oldalán. A korábbi förmedvényeknél egy fokkal szebb borítókkal kerül újra a boltokba a Scholastic kiadónál lévő Fighting Fantasy-sorozat négy kultikus és egy elég vacak kötete: a Gyíkkirály szigete, a Halállabirintus, a Shamutanti dombok, a magyar kiadásból már kimaradt Creature of Havoc valamint a Találkozás F.E.A.R.-rel.

ff.JPG

Bónuszként pedig kijön idén áprilisban egy vadonatúj játékkönyv is, amelynek a címe: A halál kapui, azaz

The Gates of Death!

No de ki is ez a Charlie Higson, és miről fog szólni a lapozgatós könyve? A fülszöveg szerint az ellenfelünk ezúttal a Sötétség Királynője, Ulrakhaar lesz, aki végromlásba akarja dönteni egész Titánt. Ám nem számol azzal, hogy Allansia bajnoka (az olvasó) elverekszi magát egészen a Láthatatlan Városban található Csodák Templomáig, majd a Halál Kapuin át egészen a Holtak Birodalmának rothadó szívéig...

Charlie Higson egyébként 59 éves, és Nagy-Britanniában igen népszerű színész, humorista és ponyvaíró. Az elmúlt 25 évben számos vicces tévéműsoraiban szerepelt a BBC-n, valamin írt egy tonnányi könyvet, melyek közül a legnépszerűbb a The Enemy címen futó posztapokaliptikus young adult sorozata, és az Ifjú James Bond-széria (utóbbiból néhány kötet magyarul is megjelent). Ilyen szakmai múlttal akár még az is lehet, hogy egy ütős lapozgatós könyvet hozott össze (a jó öreg Livingstone-tól a Port of Peril legutóbb egész pofás volt). Tavasszal kiderül!

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ KALAND-JÁTÉK-KOCKÁZATOS ÉS VICO-FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a fantasyt és a horrort? Megvan az összes Kaland-Játék-Kockázat? Mindened a retró? Akkor pont neked szól a Mesék az ágy alól című képregény is! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, rendeld meg akciósan itt!

kjk.JPG

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6713694874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló