A Rayman és a Beyond: Two Souls a PS4 májusi ingyenjátékai

2018. április 26. 23:34 - -Szűcs Gyula-

De a PS3-tulajok se szomorkodjanak: a kalózos Risen 3 még ezeknél is jobb!

Itt a hó vége, a Sony pedig szokásához híven ilyenkor jelenti be, milyen ingyenjátékokkal fogja elkényeztetni a Playstation Plus előfizetőket a következő hónapban. Ráadásul végre már arra is kezdenek rájönni a cégnél, hogy ha nem alibi címekkel szúrják ki a szemüket az éves klubtagságra előfizetőknek, hanem 3-4 éves, valódi kultjátékokat adnak, akkor annak komoly hírértéke van a gémer szaksajtón túl is, ami a végén akár még friss Playstation-előfizetőket is jelenthet. Az idei felhozatalra eddig egy rossz szavam sem lehet a Bloodborne és a Mad Max miatt (bár a legemlékezetesebb ingyenjáték nekem még mindig tavaly szeptemberi Child of Light), amikhez most két igazi klasszikust húzhatunk be: a Beyond: Two Souls és a Rayman Legends képében!

ps4.JPG

Engem főleg az előbbi cím csigázott fel, mivel ez nem is klasszikus videojáték, inkább olyasmi interaktív film, aminek a '90-es években volt nagy divatja, ráadásul két olyan hollywoodi sztárt is sikerült leigazolni hozzá, mint Ellen Page és Willem Dafoe. Page egy Jodie nevű lányt alakít, akit Aiden, a poltergeist szerű, láthatatlan entitás kísérget mindenhova (őket tudjuk irányítani a játékban), Dafoe pedig Jodie pótapjának, egy bogaras tudósnak kölcsönzi az arcát és a mozdulatait a bámulatos motion capture technológia segítségével.

rayman_legends.jpg

A 2013-as Rayman Legends a Ubisoft kultikus figurájának nagy visszatérése volt 2013-ban – ami olyan jól sikerült, hogy azóta is bérelt helye van minden létező A 10 legjobb platformjáték-toplistán. Mivel 1996 környékén sokat játszottam PC-n a franchise-t megalapozó, klasszikus Raymannel, már csak nosztalgiából is kipróbálom majd, mit tud az új verzió. A PS4 Prót nyúzva nem különösebben szoktam követni, hogy a PS3-tulajdonosoknak mi jut, a májusi játékok promójában viszont megakadt a szemem a Risen 3: Titan Lords-on. Ezt ugyanis anno PC-n végigjátszottam, bitang jó kalózos dark fantasy a legendás Gothic-széria alkotóitól, a németországi Piranha Bytestól – még azt is meg merném kockáztatni, hogy ezúttal a PS3-tulajdonosok jártak a legjobban!

risen-3.jpg

Playstation-játékkritikák a Nerdblogon:

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEOJÁTÉKOS, STAR WARSOS ÉS VICO-FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Falod a hangulatos sci-fi és dark fantasy történeteket? Imádod a vicces szörnyeket? Akkor a Mesék az ágy alól című képregény pont neked szól! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, rendeld meg akciósan itt!

ici_pici_alien_by_l_f_s_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1513872888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló