Tényleg bitang jó videojátéknak ígérkezik a Cyberpunk 2077!

2018. augusztus 28. 23:02 - -Szűcs Gyula-

Eszelősen cool, 48 perces gameplay videó jött ki napjaink legjobban várt címéhez

cyberpunk_dancer.JPG

Utoljára alighanem a '90-es évek elején, a Shadowrun magyar nyelvű megjelenésekor volt idehaza akkora cyberpunk-őrület, mint most, amikor a CD Projekt Red szinte hetente megörvendezteti a rajongókar valami újabb elképesztő infóval a Cyberpunk 2077-tel kapcsolatban. A patinás lengyel játékipari óriás ugyanis gondolt egy merészet, és a dark fantasy Witcher 4 helyett inkább egy teljesen más hangulatú, '80-as évek retro future köntösébe öltöztetett, neon noir világot álmodtak meg, a jó öreg Cyberpunk 2020 asztali szerepjáték legszebb hagyományait követve.

cyberpunk-2077.jpg

A PC-re, Xboxra és Playstationre is megjelenő Cyberpunk 2077 egy szabadon bejárható, kismillió küldetést és párbeszédet tartalmazó, látványos akció-RPG lesz, égbe nyúló felhőkarcolókkal, felnyírt hajú bandtatagokkal, implantátumokkal teletuningolt utcai szamurájokkal és persze gonosz nagyvállalati vezetőkkel, akik pont az ilyen félalvilági alakokkal végeztetik el a mamutcégek piszkos meóit. És hogy hogyan fog ebbe a lidércnyomásnak is beillő, mégis delejesen vonzó világban boldogulni a játékos? A CD Projekt a napokban mutatta be, egy igen látványos erődemonstrációval, egy bő háromnegyedórás gameplay videó keretében. Íme:

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEOJÁTÉKOS, STAR WARSOS ÉS VICO FILMES KONTENT NÉLKÜL!

    Imádod a jól kidolgozott, komor hangulatú, történeteket? Mindened a '80-as évek retró? Akkor a Mesék az ágy alól című képregény pont neked szól! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, rendeld meg akciósan itt!

    komment

    A bejegyzés trackback címe:

    https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9714209287

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    szekőcei 2018.08.29. 08:38:02

    sajnos ez 0-day vásárlás lesz..

    ComLo 2018.08.30. 11:40:55

    Eszméletlen ... én most meg merem kockáztatni, hogy később ezt a játékot mérföldkőnek fogjuk majd tekinteni.

    Mindazonáltal. Talán, de csak nagyon halkan talán, a third person, NEKEM lehet jobban bejönne. Valamiért a third person-nál szabadabnak érzem magam. Mondjuk az is tény, ahogy látszik is, a first person itt a játékélmény részét képezi majd.
    Valamint tudom hogy ez direkt így lett "felvéve" de nekem az egész kicsit túl "smooth". Olyan sima az összes mozgás, olyan egyenletes az egész ... autóvezetésnél is mintha dróton húznák. Nyilván nem így fog kinézni ha valaki játszik majd vele, és nekem pont ez hiányzott ebből a videóból.

    kolomparlole1114 2018.11.04. 01:05:33

    @A tudomány sosem téved!: Csak az ritkán van. Most még 5 évig ellesznek az RDR2-vel, mire jönne egy új GTA. Amúgy meg ez is jól néz ki, grafikailag még jobb is.
    süti beállítások módosítása
    Helló