Saját képeskönyvet kapott az Alien-filmek macskája

2018. október 20. 23:10 - -Szűcs Gyula-

A Jonesy: Nine Lives on the Nostromo egyszerre horrorisztikus, gagyi és cukimuki

jonesy_alien.jpg

Az Io9-nal egybeolvadt Gizmodón jött szembe a napokban a hír, hogy a mesekönyvkiadóknak már semmi sem szent: illusztrált kötet jelent meg októberben Jonesy-ról, az Alien-filmek hányattatott sorsú, narancssárga macskájáról! A Nostomo űrhajó fedélzetén játszódó, szöveg nélküli, képregényszerű képeskönyvet Rory Lucey írta és rajzolta, aki a mintaoldalak alapján tökéletesen tisztában van azzal, hogy egy szeretetre (de leginkább kajára) éhes macska is képes úgy befúrni magát a fejedhez, amíg alszol, mint egy arctámadó, és a legváratlanabb pillanatban ugrik rád a félhomályból, rád hozva a frászt, akárcsak a rettegett duplaállkapcsú szörnyeteg. Mindenképpen érdekes kötet ez, amit minél többet nézegetek, annál inkább nem tudom eldönteni, hogy ez most egy kellemesen bizarr és horrorisztikus produktum, vagy valami cukiskodó gagyiság. Íme néhány mintaoldal:

Kérdés persze, hogy van-e bármi létjogosultsága annak, hogy egy 1979-es kulthorrort teljesen kiherélve, macskás mesekönyvvé butítsunk le? Bár a netről rendelhető plüss Cthulhuk és Jedi életmód-vezetési könyvek korában, amikor minden eladó, és semmi sem drága, ha a geekek pénztárcájának kiürítéséről van szó, én már nem lepődök meg semmin... Szerintetek?

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ ALIENES, VICO-FILMES ÉS STAR WARSOS KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a régi sci-fiket és horrorokat? Mindened a retró? Akkor a Mesék az ágy alól képregény is neked készült! Bátran lapozz bele, aztán rendeld meg kedvezményes áron itt!

ici_pici_alien_by_l_f_s_2.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8914313201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekőcei 2018.10.21. 09:18:06

Szerintem vicces és ötletes - bár mikor kijött az első hír meg akartam rendelni de az ára visszatartott. :(
süti beállítások módosítása
Helló