Jeepers Creepers-filmet rendezett az Iron Sky atyja - itt az ütős trailer!

2021. október 31. 10:00 - -Szűcs Gyula-

Timo Vuorensola is beszállt a horror zsánerbe a Jeepers Creepers: Rebornnal

jeepers_creepers.jpg

Halloweenhez időzítve befutott a Jeepers Creepers negyedik részének első, kedvcsináló teaser trailere – a Jeepers Creepers: Reborn azonban újraindítja a sorozatot, Victor Salva, a Jeepers Creepers franchise atyja már semmilyen módon nem érintett benne. Az új rész rendezője ugyanis már Timo Vuorensola, a híres finn filmes, akinek a Holdra költözött nácikkal teli Iron Skyt, valamint a tyranossaurus rexen lovagoló Hitlert bemutató Iron Sky: The Coming Race-t is köszönheti a geek szubkultúra. Íme a Jeepers Creepers: Reborn teasere:

A filmben Chase (Imran Adams) és Laine (Sydney Craven) épp a Horror Hound fesztiválra igyekeznek, amikor is Laine-nek megmagyarázhatatlan, nyugtalanító látomásai támadnak, melyek a franchise kalapos rémpofájához és a város sötét múltjához kapcsolódnak. Ahogy a fesztivál beindul, és a véres filmeken való szórakozás a valóságban is totális őrületbe torkollik, Laine gyanakodni kezd, hogy valami nem evilági dolgot idéztek meg, és a földöntúli eseményeknek nem más áll a középpontjában, mint ő...

jeepers_creepers_reborn_poster.jpeg

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ FILMES, SOROZATOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Imádtál anno minden könyvet, amire a '90-es években ráírták, hogy félelmetes fantáziajáték? Gyűjtöd a Kaland, Játék, Kockázat sorozatot? Akkor az Allansia bérgyilkosai,  A veszedelem kikötője és a Visszatérés a Tűzhegyhez is pont neked szól! Rendeld házhoz mindhármat még ma!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7616741518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló