Úgy néz ki az új Hellboy, mint egy életnagyságú, gagyi akciófigura!

2018. november 27. 23:56 - -Szűcs Gyula-

Ráadásul az eddigi noir tündérmesék helyett most egy véres horrort kapunk...

hellboy_uj.JPG

Az Empire magazin exkluzív jelenetfotót közölt az új Hellboy mozifilmből, amiben már nem Ron Perlman izzad majd a kőkezű ördögfajzat habszivacs izmai alatt, hanem a Stranger Thing sorozat sztárja, David Harbour. Elsőre elég ütős a kép – második és harmadik alkalommal ránézve viszont nekem csak ott motoszkál az agyam egy hátsó traktusában, hogy kicsit komikusan satnya az a bal kéz, ráadásul olyan lett szegény Hellboy feje, mintha csak valami ronda, gumifejű tucatvámpír lenne a Lost Boysban vagy az Alkonyattól pirkadatigban!

Ráadásul amíg Gulermo del Toro előző két Hellboy-filmje egy-egy látványos és vicces noir tündérmese volt, addig az új rendező, Neil Marshall R-kategóriás horrorfilmet ígér, sok vérrel és erőszakkal. Pedig Mike Mignola eredeti Hellboy-történetei pont hogy nem belezős horrorok voltak, hanem gótikus rémmesék, sok-sok történelmi és folklorisztikus elemmel, cinikus humorral és persze fejbe vágott nácival (magyarul is kaphatóak a Hellboy-kötetek, itt írtam róluk).

Persze nem akarom én előre eltemetni ezt a filmet, főleg, hogy a kedvenc színészeim lesznek benne, mint Ian McShane, aki Hellboy nevelőapját, Broom professzort alakítja, és Milla Jovovich, aki ezúttal a főgonosz lesz: Nimue, a Vérkirálynő, Merlin boszorkánypraktikákat űző, egykori felesége. Marshall kiváló rendező, eléggé odatette magát a Trónok harca és a Fekete vitorlák epizódjaiban, és nagy kedvencem tőle a Dog Soldiers című farkasemberes-kommandós marháskodás is. (via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ KÉPREGÉNYFILMES, VICO-KAZETTÁS ÉS STAR WARSOS KONTENT NÉLKÜL!

Kedveled Hellboyt és a képregényeket? Imádod a jó ponyvákat és a misztikumot? Akkor a Mesék az ágy alól is pont neked készült! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, rendeld meg akciósan itt!

374610_2616987911471_1941761522_n.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6814401810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_z_ 2018.11.29. 07:53:19

Szerintem semmi baj a kinezetevel: a feje surlofenyeben van, a keze meg behajlitva egy bö ujju kabatban. En ezekböl nem vonnek le komoly következtetest. Az meg hogy mit igernek, es mi lesz belöle... Varjuk meg a filmet. Csak ne kelljen sokat varni :)!
süti beállítások módosítása
Helló