Van Isten: a Last of Us a Playstation októberi ingyenjátéka!

2019. október 03. 23:30 - -Szűcs Gyula-

Nyomd végig a világ legjobb interaktív posztapokaliptikus filmjét a Last of Us 2 előtt!

last_of_us.jpg

A Nerdblog olvasók bizonyára jól emlékeznek arra, hányszor, de hányszor átkoztam amiatt a Sonyt, hogy még véletlenül sem a Last of Us lett az adott hónap ingyenes játéka a Playstation Plus előfizetőknek, hanem mindig valami bazári gagyi és ezer éves hitványság – de úgy látszik, most már a világ vezető konzolóriásánál is rájöttek arra, hogy semmi sem lehet jobb reklám a Last of Us 2-nek, mint az, ha mindenki megkapja a 2013-as első részt.

A Naughty Dog sztoriorientált túlélőhorrorját aligha kell bemutatni bárkinek is. 20 évvel járunk az apokalipszis után. Az Egyesült Államok romokban, a felhőkarcolók csonkjait és az autóroncsokat visszahódította a természet - ám bármelyik fa mögül előugorhat egy csapat emberhúsra éhes zombi. A történet főszereplője Joel, egy tipikus mogorva, de a lelke mélyén azért jószívű akcióhős, akinek az a feladata, hogy épségben elvigyen egy Ellie nevű kislányt a zombiapokalipszisre válaszul létrejött diktatúra ellenfeleihez, a Szentjánosbogarakhoz. A cuki kislányból a történet előrehaladtával profi vadászpuskás túlélő lesz, a mogorva főhősből pedig felelősségteljes pótapa – avagy mit kapunk, ha a Walking Deadet összegyúrjuk Will Smith Legenda vagyok-jával és Az úttal (és persze a Fox stúdió Loganje sem lett volna ilyen jó a Last of Us nélkül). Na ehhez jön  majd a várva várt második rész 2020. február 21-én (ami pont a szülinapom)!

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEOJÁTÉKOS, KÖNYVES ÉS VICO-FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a világvége utáni, izgalmas kalandokat? Mindened a posztapokaliptikus feeling? Akkor Az országút harcosa képregény pont neked készült! Bátran lapozz bele itt, és ha tetszett, vedd meg a GooBo webshopjában!

orszagut_harcosa_banner.JPG

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2515191790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

victor vacendak 2021.04.03. 17:11:51

Üdv. Csak a youtube-os végigjátszásokból kiollózott átvezető filmek alapján mondom, hogy nagyon jó játék lehet... Bárcsak lenne PC-re is.
De nem ezért írok :-D

A Port.hu-n nem lehet kommentelni. És a 10 film, ami hosszabb, mint a Snyder Cut cikknél 1-2 játékidő nem stimmel. Ha gondolod fuss neki még egyszer. Eleve maga a Snyder-féle JL sem négy órás, hanem 4 óra 2 perces.

www.imdb.com/title/tt12361974/

A Kleopátra sem 4 óra 3 perces, ilyen hosszú verziója nem is létezek. Csak 192 illetve 233 perces TV változatok, a 320 perces rendezői, a 248 perces roadshow (ami a premier előtti vendégeknek vetített verzió tulképp) illetve a 251 perces 50. évfordulós vágás, valamint ennek HD verziója, ami 234 perces.

www.imdb.com/title/tt0056937/

Rögtön a címfelvetés is téves, meg már mindjárt a lista elején sem pontosak az adatok, akkor hogy bízhatnék meg a cikk további részének állításaiban? :-)
süti beállítások módosítása
Helló