A Street Fighter V a Playstation egyik szeptemberi ingyenjátéka!

2020. augusztus 28. 18:47 - -Szűcs Gyula-

Sőt! A PS Plus előfizetők a PlayerUnknown’s Battlegroundst is behúzhatják mellé!

street_fighter_5.jpg

A Playstation nyilvánossá tette az iskolakezdéshez időzített Playstation Plus-előfizetőknek szánt ingyenes játékait! Az egyik a Capcom 2016-os Street Fihter V-je, amiben a nagy elődhöz hasonlóan a két karatés, Ryu és Ken, a helikopterlábú Chun-Li, a genyakezű genya, Dhalsim, a ruszki melák, Zangief, a maszkos Vega és a gonosz Master Bison verik egymást laposra különféle helyszíneke.

A második ingyenjáték az első tavaszi hónapra a PlayerUnknown’s Battlegrounds, azaz a PUBG, egy hihetetlenül népszerű, online multiplayer játék amivel a PUBG Corporation 2017-ben váratlanul letarolta a fél világot. A lényege nagyjából annyi, hogy izgága tinédzserek által irányított izgága tinédzserek lövik benne egymást halomra, miután egy repülőgépből kiugorva egy szigetre ejtőernyőznek, és ott mindenféle fegyvereket és páncélokat összeharácsolva egymásnak esnek, mint a műfajteremtő Batle Royale regényben, és az abból szárba szökkent mangákban, videojátékokban és Éhezők viadala- könyvekben és -filmekben.

Korábbi konzolos játékkritikáim itt a Nerdblogon:

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEOJÁTÉKOS, VICO-FILMES ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Mindened a kaland és a játék? Imádtad a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket a '90-es években? Akkor az Allansia bérgyilkosai is neked készült! Rendeld házhoz még ma a magyar kiadást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6116180230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló