Heti Bond-lány: Robbin Young [18+]

2017. április 17. 07:07 - -Szűcs Gyula-

A Szigorúan bizalmas szende virágárusa, akit a Playboy nyomott be egy Bond-filmbe

viragarus.JPG

Időzzünk még el egy kicsit az 1981-es Szigorúan bizalmas című Roger Moore-klasszikusnál, ami sok rajongó szerint az egyik legjobb James Bond-film a régiek közül (az én kritikám itt olvasható róla)! Emlékszünk még a szende virágárus lányra?

robyn_young.jpg

Nos, ő nem más, mint Robbin Young, aki a lenti Playboy-cikk tanúsága szerint a nyuszis magazin versenyének győzteseként került be a Szigorúan bizalmas stábjába!

for-your-eyes-only-playboy-june-1981_page_5.jpg

Egy évvel később szerepelt az Éjszakai szolgálat című Michael Keaton-filmben és a szintén 1982-es A legjobb bordélyház Texasban című Burt Reynolds-musicalben is.

robbinyoung.jpg

A neten keringő, régi bulvárcikkből össze lehet bogarászni a Robbin Young későbbi életútját is. Eszerint szerepelt még egy-két sorozatban, de a hollywoodi karrierje megfeneklett a '80-as évek elején. Randizgatott Hugh Hefnerrel, aztán hivatásos nyuszilány lett, aki összesen 18 alkalommal domborított a magazin amerikai és tengerentúli kiadásaiban. Manapság leginkább Marilyn Monroe-hasonmásként lép fel Las Vegasban.

bond_girls_b.jpg

Robbin Youngnak van emellett egy hivatalosnak tűnő honlapja is. Pont úgy néz ki, mintha egyetlen perc sem telt volna el a korai 2000-es évek betárcsázós modemes, egész éjjel 100 forintért internetezős korszaka óta.

Még több Bond-lány a Nerdblogon!

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ JAMES BONDOS, STAR WARSOS ÉS VICO-FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Másolt James Bond VHS-kazettákon nőttél fel? Az országút harcosa volt a kedvenc lapozgatós könyved? Akkor a Világvégi mesék pont neked készült! Barkasszal a posztapokaliptikus pusztulatban - rendeld meg a képregényt akciósan innen!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1612431505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló